Services

Giversen Locations servicerer filmselskaber, produktionsselskaber, reklame og brandbureauer og andre der har brug for flotte, usædvanlige eller spændende locations. En anden vinkel på denne service er naturligvis, at det er muligt at få sin egen bolig eller særprægede location med i det store arkiv.
Mangler du en location til jeres næste produktion, så send en mail med ønsker, evt brief eller inspiration og budget og datoer.

stort tomt rum

Arkiv

Arkivet bugner af locations til alle tænklige produktioner. Ring eller skriv og hør om der er noget I lige står og mangler, for at jeres produktion kan skille sig ud.

Scouting

Giversen Locations hyres til kortere eller længere forløb og indgår i et samarbejde med fx instruktør, fotograf og productiondesigner om at finde de rette locations.

Locationtur på Efterforskningen
Location erkiv retro køkken med teaktræ

Nye locations til arkiv

For at sikre et effektivt arkiv, består en stor del af Giversen Locations arbejde i opsøgende arbejde og i at vurdere tilsendte locations fra boligejere etc. Har du selv en interessant, anderledes, farverig, imponerende, finurlig bolig - så send endeligt billeder.